Nye blogs: Powerkvinder – som bog – samt som blog

Forlaget Schultz har netop udgivet (eller er ved at udgive) en bog hvor TV-avisens Vibeke Hartkorn har brugt halvandet år på at interviewe 12 danske kvinder, som på hvert sit felt har opnået stor succes. I modsætning til andre bøger i tiden – kaldet “glansbilled-portrætter” af forlaget – handler det ikke om at undgå livskriser, men snarere hvordan man gennemgår kriserne og står stærkere på den anden side: magt og modstand!

Vibeke Hartkorn

PowerQvinder
I bogen optræder b.la. politikeren Ritt Bjerregaard, iværksætteren Caroline Søeborg, designeren Naja Munthe, Tryg-bossen Stine Bosse, svømmeren Mette Jacobsen …
Som et nyt tiltag – lidt i stil med Kolind Kuren – bliver der samtidigt med bogen udgivet en tilhørende blog. Der er altså på den måde muligt ikke kun at læse bogen, og forholde sig læsende til emnet – man kan også debatere emnet direkte med forfatteren Vibeke Hartkorn.

Der er allerede kommentarer på bloggen, og der bliver ikke lagt fingre imellem: hvad skal vi med bogen? kender vi ikke allerede deres historier. Bygger kvinderne ikke bare på (og i) mændenes verden? Hvis man ikke levet op til idealet som PowerQvinde, er man så en fiasko? etc etc….