Trentemøller leger med David Lynch og Badalamenti

Ifølge Anders Trentemøller på hans MySpace, er han netop blevet inviteret af selveste David Lynch til at spille numre fra sin CD “The Last Resort” sammen med Angelo Badalamenti, live til fremvisningen af Lynchs nye film, “Inland Empire” nu på torsdag i Bologne.
Man kan da også se at Trentemøller har ‘MySpace friends’ så som netop Lynch, The Ravonettes, Joy Division(!) og selvfølgelig legekammeraten Mikael Simpson.

Der er rigtig mange danske musikere, etablerede samt håbefulde, som anvender MySpace netværket til at komme ud med deres musik og få “friends”. Der er også mulighed for at blogge på MySpace – og der er heldigvis RSS feeds på det hele, så man kan følge med når der bliver blogget.

På Overskrift.dk kan man da også søge i en del danske MySpace blogs:
http://www.overskrift.dk/feedsearchresult.php?q=myspace

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar