Det andet valg d. 13. November

Dyreparlamentsvalg dækkes af Alexanderband

Iflg. Alexanderband skal vi liiiige huske at der skal sættes flere krydser end vi umiddelbart forventer den 13. November. 12 lister stiller op til dyreparlamentsvalget 2007, herunder Vandmandslisten (højreorienterede) og Elsk En Ugle som er at finde i midten af det politiske spektrum med mærkesagen: “Mindre stress. Mere tid til at stirre”.

Det kunne være interessant at se statistikkerne over antallet af vælgere der endnu ikke ved hvor dette kryds skal sættes.. I sandhed en spændende valgkamp, og ikke mindst valg-site der krydres af konstant overraskende breaking news. Bliv meget klogere ovre hos Alexanderband.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

  • Jesper Lund Stocholm

    29. oktober 2007

    … og husk også det tredje valg den dag … er det ikke noget med, at vi også skal stemme om ændring af tronfølgeloven?

    Reply

Skriv et svar