Det andet valg d. 13. November

Dyreparlamentsvalg dækkes af Alexanderband

Iflg. Alexanderband skal vi liiiige huske at der skal sættes flere krydser end vi umiddelbart forventer den 13. November. 12 lister stiller op til dyreparlamentsvalget 2007, herunder Vandmandslisten (højreorienterede) og Elsk En Ugle som er at finde i midten af det politiske spektrum med mærkesagen: “Mindre stress. Mere tid til at stirre”.

Det kunne være interessant at se statistikkerne over antallet af vælgere der endnu ikke ved hvor dette kryds skal sættes.. I sandhed en spændende valgkamp, og ikke mindst valg-site der krydres af konstant overraskende breaking news. Bliv meget klogere ovre hos Alexanderband.

1 kommentar

Skriv et svar

* Skal udfyldes


Prøv Overskrift gratis og uforpligtende

Udfyld felterne og prøv den fulde Overskrift-pakke i 14 dage

Overskrift må kontakte mig telefonisk

Felter markeret med * skal udfyldes


© 2017 Overskrift.dk

Til toppen af siden ⇑