Blognation er færdig

Som omtalt forleden (Ballade i blogland) om det internationale startup Blognation med en lang række blog-redaktører fra forskellige lande som skriver om Web 2.0, ser det ud til at stikket er ved at blive endegyldigt trukket ud.

Efter en masse mudderkastning om ubetalte blog-redaktører, løgne om VC (venture kapital) indskud, som alligevel ikke var i banken, lovede aftaler som aldrig blev indløst osv, kunne projektet ikke holde til det mere.

Først kunne en af de utilfredse blog-redaktører meddele at blognation er færdig, og i går kastede grundlæggeren Sam Sethi så håndklædet i ringen. Der bliver igen skudt til højre og venstre og han har vist stadig et horn i siden på sin gamle arbejdsgiver, Michael Arrington fra TechCrunch. Resterne af Blognation sættes nu på auktion – men som det bemærkes, hvem vil købe et brugt blog-site af den mand?

Det er naturligvis benhårdt at få et startup i luften med rekuttering af de rigtige folk, kapital-hentning, produktudvikling, marketing osv., men det holder jo ikke langt hvis meget af det er baseret på løgn.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar