Uautentisk blogging

På KForum har Lektor ved RUC, Niels Møller Nielsen, en længere artikel “Da bloggen blev voksen“, hvor han ser nærmere på autenticitet vedr. blogging og særligt bruddet på dette ved analyse af “LonelyGirl15” YouTube episoderne, som jo viste sig at være uautentiske.

Trenden fortsatte naturligvis også kort efter til Danmark, hvor Gus Jensen (LonelyGuy56) forsøgte det samme herhjemme via Avisen.dks blog-platform. En blog-platform som i øvrigt åbenbart skal bygges helt om, på baggrund af Freeways overtagelse af Avisen sitet.

Skriv et svar

* Skal udfyldes


Prøv Overskrift gratis og uforpligtende

Udfyld felterne og prøv den fulde Overskrift-pakke i 14 dage

Overskrift må kontakte mig telefonisk

Felter markeret med * skal udfyldes


© 2017 Overskrift.dk

Til toppen af siden ⇑