Domænekrigen DIFO vs dotDK fortsætter

Holdt da helt op som folk går op i sagen om hvem og hvordan .dk domænet skal administreres.

Bestyrelsesmedlem i DIFO, Martin von Haller Grønbæk, argumenterer i ComputerWorld med reference til sin egen blog om fordelene med den nuværende registreringsmodel. Imens er en ny forening, Forening af Danske Domæneregistranter,  oprettet med det formål bl.a. at støtte den anden mulighed dotdk.

Dotdk er allerede udpeget af IT- og Telestyrelsen til at administrere .dk domænet, men dotdk skal åbenbart vise at de har opbakning af det “danske internetsamfund”, inden en frist ved udgangen af august. Så diskussionerne spidser nok ti efterhånden som fristens udløb næremer sig.

Det har føget med artikler, indlæg, kommentarer, og bemærkninger, bla. fine iagttagelser hos Classy. Nu også i radioen, hvor et indslag i ugens Harddisken har von Haller (DIFO) og Nikolaj Nyholm (dotDk) i studiet.

Følg indlæg og artikler om domænekampen på Overskrift.dk: difo og dotdk

Skriv et svar

* Skal udfyldes


Prøv Overskrift gratis og uforpligtende

Udfyld felterne og prøv den fulde Overskrift-pakke i 14 dage

Overskrift må kontakte mig telefonisk

Felter markeret med * skal udfyldes


© 2017 Overskrift.dk

Til toppen af siden ⇑