Nyt blogtema: sprog

For nogle uger siden blev der åbnet for de første blog-temaer på Overskrift.dk – altså samlinger af nyeste indlæg fra blogs som oftes handler om samme emne. I første omgang med temaer for mad, mode, webkommunikation etc.

I kommentarerne til blog-indlægget efterspurgte Line P et tema om – sjovt nok – sprog . Så voila, nu er der også et sprog tema. Som “kurator” for temaet har ph.d. studerende i dansk talesprog, Ruben Schachtenhaufen, kastet sig over at vedligeholde listen over danske blogs som omhandler sprogbrug, lingvistik, ordforråd, ordblindhed etc.

Skriv et svar

* Skal udfyldes


Prøv Overskrift gratis og uforpligtende

Udfyld felterne og prøv den fulde Overskrift-pakke i 14 dage

Overskrift må kontakte mig telefonisk

Felter markeret med * skal udfyldes


© 2017 Overskrift.dk

Til toppen af siden ⇑