Om Overskrift.dk

Dette er Overskrift.dk’s blog. Overskrift.dk er en søgemaskine der indekserer indhold fra danskere og folk med relation til Danmark på sociale medier.

Her skriver vi om det daglige arbejde med udviklingen af Overskrift.dk og offentliggør med jævne mellemrum statistisk materiale, baseret på danskernes færden på de sociale medier. Vi har altid et forholdsvis nyt blogindlæg der f.eks. kan svare på:

 • Hvor mange danskere er på Twitter?
 • Hvor mange aktive danske blogs findes der?
 • Hvor meget kommenterer danskerne på hinandens indlæg?
 • Hvor stor en del af brugerne skriver de fleste indlæg?

..og mange flere spørgsmål af samme kaliber.

Alt dette har vi målt på siden 2005, hvor Overskrift.dk indekserede sit første RSS feed og gjorde indhold fra sociale medier søgbart på tværs af blogs, diskussionsfora, Twitter og YouTube og vi bliver hele tiden ved med at tilføje de mest relevante kanaler.

Det er disse og flere data, bl.a. fra Facebook, der danner vores eksistensgrundlag – produktet til monitorering af sociale medier i Danmark: Overskrift’s Overblik. Med dette værktøj i hånden, kan du dagligt blive holdt ajour med danskernes omtale af dit brand, din virksomhed, din direktør, konkurrenterne og markedet du befinder dig i, og det kan prøves gratis i 14 dage.

Denne blog og Overskrift.dk er oprettet og vedligeholdes af Stefan Bøgh-Andersen og Jens Ulrik Lange.

5 kommentarer

 1. Det kunne være så fedt, hvis I kunne bruge det danske sprog korrekt. Syntes er datid; medens synes er nutid.

  Det skulle have set sådan ud – og jeg har også sat et par kommaer…

  Hvordan synes vi, det skal se ud i fremtiden? Hvordan synes du, det skal se ud i fremtiden?

 2. Hejsa

  Jeg har lavet en blog om skønhed og smykker + lidt glam. Desværre kan den ikke optages i blogsamlingerne. Grund: Der mangler en kategori, der hedder noget med skønhed, livsstil osv. Der er kategorier med frimærker for pokker, men ikke skønhed? ALLE kvinder over 12 år har en makeuppung og alle piger over 4 år har et smykkeskrin. Så det bærer lidt præg af, at det er mænd, der har oprettet kategorierne, der indekserer weblogs 🙂 Mange hilsner Tanja

 3. @Tanja: Vores køn får vi nok svært ved at løbe fra, så det er herligt når nogen fortæller os hvad vi kan gøre bedre. Bliv endelig ved med det. Kategorien “livsstil” er nu oprette under “Fritid” og jeg har tilladt mig at tilmelde dit feed.

Skriv et svar

* Skal udfyldes


© 2017 Overskrift.dk

Til toppen af siden ⇑