Om Overskrift

Dette er Overskrifts blog. Overskrift er en søgemaskine, der indekserer indhold fra danskere og folk med relation til Danmark på sociale medier og online medier.

Overskrifts Overblik - monitorering af sociale og digitale medierHer skriver vi om det daglige arbejde med udviklingen af Overskrift og offentliggør med jævne mellemrum statistisk materiale, baseret på danskernes færden på de sociale medier. Vi har altid et forholdsvis nyt blogindlæg der f.eks. kan svare på:

  • Hvor mange danskere er på Twitter?
  • Hvor mange aktive danske blogs findes der?
  • Hvor meget kommenterer danskerne på hinandens indlæg?
  • Hvor stor en del af brugerne skriver de fleste indlæg?

..og mange flere spørgsmål af samme kaliber.

Alt dette har vi målt på siden 2007, hvor Overskrift indekserede sit første RSS feed og gjorde indhold fra sociale medier søgbart på tværs af blogs, diskussionsfora, Twitter og YouTube, og vi bliver hele tiden ved med at tilføje de mest relevante kanaler.

Det er disse og flere data, bl.a. fra Facebook, der danner vores eksistensgrundlag – produktet til monitorering af sociale medier i Danmark: Overskrifts Overblik. Med dette værktøj i hånden kan du dagligt blive holdt ajour med danskernes omtale af dit brand, din virksomhed, din direktør, konkurrenterne og markedet, du befinder dig i, og det kan prøves gratis i 14 dage.

Denne blog og Overskrift er oprettet og vedligeholdes af Stefan Bøgh-Andersen og Jens Ulrik Lange.

Skriv et svar

* Skal udfyldes


© 2017 Overskrift.dk

Til toppen af siden ⇑