Bedre søgeresultater

Du har måske oplevet at søgninger, som helt sikkert burde give nogle fornuftige svar har givet 0 resultater – f.eks. søgninger på SAS, FDM eller DSB.

Forklaringen er teknisk: Et standard fritekst søgeindex i den bagvedliggende MySQL database, vil som udgangspunkt ikke give resultater på søgninger under 4 tegn. Denne foranstaltning er med til at holde størrelsen på søgeindexet nede, men betyder desværre også at søgninger på 3-bogstavs ord ikke giver resultat. Her til aften har Overskrift.dk været offline i en times tid – en time vi har brugt på at genopbygge dette index, således at også 3-bogstavs søgninger fremover vil give resultater.

Vi håber at nedetiden har været til at leve med. Her er nogle tips til at gøre dine søgeresultater endnu mere præcise.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.