Overskrift på New Media Days

Den stort anlagte danske medie-konference New Media Days løber af stablen om 2 uger i Øksnehallen i København. Det er vist lidt af et tilløbs-stykke indenfor medie-branchen for konferencen er forlængst udsolgt på trods af at der er mere end 500 deltagere.

New Media Days 06

Jeg deltager selv på konferencen med et lille oplæg om “blogosfæren“:

Selv om begrebet weblog er ti år gammelt er det først for alvor kommet til Danmark i år, hvor antallet af danske blogs er vokset eksplosivt fra cirka 2.500 til 15.000. Interessen for blogs viser sig overalt i medierne, og de findes i alle afskygninger: private, dagbogsagtige, faglige, politiske, internationalt orienterede og virksomhedsblogs. Få overblik over blogosfæren, hvad du kan bruge en blog til i din mediekontekst, og hvilke nye trends, der er inden for blogging.

Ses vi?


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.