DR TV-avisen nu endelig også med blogs

Idag, d. 19. november 2006, skifter DR’s TV-nyheder fysisk plads fra (legendariske “2860”) Søborg til den nye bygning i Ørestaden, og i den forbindelse sker der en del ændringer – bl.a. altså at TV Avisens værter er begyndt at blogge.

I første omgang drejer det sig om TVavisen værterne Reimer Bo Christensen, Mette Walsted Vestergaard og Jeppe Nybroe, men mon ikke flere støder til med at blogge efterhånden? Det ser ud til i de forskellige blog-indlæg, at de 3 værter har øvet-blogget i den sidste uges tid, og at mange af indlæggene drejer sig om den vemodige afsked med deres gamle fysiske arbejdsplads, f.eks. med en lang række spændende behind-the-scenes billeder fra 2860 på Jeppes blog.

Desuden var det Jeppe Nybroe, som fik æren af den aller-første TV-avisen udsendelse i nye omgivelser – og i bedste blogger-ånd lægger han op til debat og dialog ved at spørge “Hva’ synes du?” her en times tid efter den første udsendelse.


5 Kommentarer

 • Jens Ulrik

  19. november 2006

  Teknisk klap på skulderen til DR:

  – Fra bloggen flyder feeds med indlæggenes fulde indhold

  – Deltagere kan kommentere direkte uden at logge på eller registrere sig nogen steder

  Respekt!

  Reply
 • Pingback:» DR Nyhederne på bloggen » Søgemaskiner, internetmarkedsføring og trafikanalyse - Notabenes Blog

 • Emun Rager

  15. december 2006

  Hvad f….. er blog???? jeg har søgt i dansk-og fremmedordbog
  ordet findes ikke. Hvorfor ikke benævne funktionen med
  det rette navn, ( men hvad er dette )
  Det I ønsker at brugerne af DR TV skal gøre, er at de skal
  komme med kommentarer. Ikke sandt ??
  Hvis i fortsætter med fremmedsprog, forstår jeg det godt
  den Danske befolkning fravælger DR TV
  Venlig hilsen
  Emun Rager

  Reply
 • Jens Ulrik

  15. december 2006

  Emun: Jeg syntes din observation er ret interessant. Den peger på, at de etablerede medier selv har et problem med at forklare hvorfor de går i gang med blogging. Det giver faktisk først mening når/hvis man er på nettet, og kan undersøge tingene selv. Se http://da.wikipedia.org/wiki/Blog for en forklaring af blogs.

  Det lader det til at du har gjort, siden du er landet her – så jeg syntes det virker paradoksalt at spørge hvad en blog er, som kommentar til et indlæg på en blog om en blog-søgemaskine. Der opstår mange begreber, selvom de endnu ikke er beskrevet i ordbøgerne. Måske bliver de det aldrig, men hvis der er en chance for at det sker, er der nok en masse der vil prøve om der faktisk er substans nok til at det en dag ender i ordbøgerne. Indtil det sker, får det nogen gange skyld for at være opblæst, eller “hype” (et andet låneord der nok ikke findes i ordbøgerne selvom det jævnligt benyttes).

  Skal DR vælge at kalde formatet noget andet end alle andre og udelukkende bruge ord, fordi de findes i ordbogen? Jeg syntes egentlig de, sammen med andre medier, har gjort en udmærket indsats for at fortælle hvad blogs er – jeg er dog selv tekniknørd, så jeg er nok ikke den rigtige at spørge.

  Reply
 • Pingback:Overskrifts underskrift » Jeppe Nybroe holder pause fra bloggen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.