Udbredelse af danske blogs

På Overskrift.dk samarbejder vi som omtalt med en række danske webblog-tjenester, bl.a. så danske blogs samles og kan fremsøges i Overskrift.dk – og så man kan læse og kommentere indlæggene på de oprindelige blogs. Nu er vi så også begyndt at linke blogs den anden vej.

De forskellige blog-tjenester viser ofte diverse lister over seneste indlæg, mest aktive blogs, mest kommenterede blogs osv., så man har en chance for at navigere og finde spændende blog-indlæg. Det drejer sig så om blog-universet indenfor weblog-tjenesten, så nu har vi i første omgang sammen med UrbanBlog gjort det muligt at man også kan se hvad der sker i resten af den danske “blogosfære”.

På forsiden af UrbanBlog vises en række lister og overblik og Urban blogs:

UrbanBlog forside

Og nederst til højre altså også mulighed for at finde andre spændende blog-indlæg fra resten af den danske blogosfære, næsten up-to-the-minute:

UrbanBlog dansk blogosfære
Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.