DitCentrum.dk – også en del af den danske blogosfære

DitCentrumOverskrift.dk kan nu annoncere endnu et blog-samarbejde: denne gang med DitCentrum.dk fra Nordjylland.

DitCentrum.dk, som er en del af mediehuset Nordjyske, var en af de første større medier herhjemme som bevidst begyndt at anvende “bruger-genereret indhold”, “co-creation”, “borgerjournalistisk” (eller hvad det nu hedder) som en del af nyheds-mixet i (lokal-)området omkring Ålborg og Nordjylland, deraf også navnet “Dit Centrum”. Denne blanding er faktisk lykkedes ret godt synes jeg ihvertfald, og DitCentrum har da også fået en hel del hæder i forsøget ud i en “OhMyNews”-agtig tilgang til at mixe journalisters artikler med almindelig menneskers egne blog- og nyhedsindlæg.

Samarbejdet betyder at blogs og blogindlæg nu også kan fremsøges på Overskrift.dk og derfor er listen over blog-samarbejder nu altså endnu længere, så Overskrift.dk dækker historierne, samtalerne, meningerne, holdningerne … endnu bedre i den danske blogosfære.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.