Kan man kategorisere bloggere i blogtyper?

På Kommunikationsforum har Esben Boch et indlæg om “Bestem din blogtype“, som lægger op til, at bloggere kan inddeles i arketyper og dermed sættes i kasser. Jeg kan da godt se – og genkende – typerne teenogeren, toggeren, blinkeren, troggeren, blog-bloggeren, Bippien, men holder det?

Jeg ville mene jeg kunne være en blog-blogger, metablogger – en som blogger om det at blogge .. men det er åbenbart ikke definitionen af en blog-blogger. Men jeg er altså også lidt togger og lidt blinker … og lidt bipper .. suk. Eller skal man bare være skitzofren og oprette forskellige blogs med forskelige blog-profiler.

Men hov,når jeg nu linker videre til Esben Bochs blog-indlæg, hvilken blogtype er jeg så ???  Og har jeg overhovedet lyst til at blive proppet i en blogtype-kasse? “Oh, I feel so torn” (Hov, der linkede jeg sørme igen, hvilken type er jeg nu).


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.