Journalisten.dk relanceret med bl.a. blogs

Fagbladet Journalisten har netop lanceret det nye site website i nye klæder og gået live i går aftes.

Man har kunnet følge processen i tilblivelsen af det nye site journalisten Ole Nørskovs blog, bla. om design-overvejelser, menustrukturer, brug af blogs, tags, RSS feeds, taxanomier osv. Det har været spændende at følge, og jeg synes godt Ole og holdet bag (bl.a. Børge Kristensen og Steven Snedker) kan være stolte af hvad der i første øjekast virker som overskueligt og behageligt (for øjet) Web 2.0-agtigt site. Og altså bl.a. med en lang række journalister, som er begyndt at blogge.

Tillykke – glæder mig til at følge den videre udvikling.

Hvad der ellers skrives om Journalisten.dk via Overskrift.dk – bla. omtale hos Dansk journalistforbund.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.