Journalist fra Nyhedsavisen truer blogger

Endnu en sag om ophavsret til tekster og kampen mellem journalister på den ene side og bloggere på den anden er under opsejling i Danmark: “den højre-orienterede blogger” Uriasposten blev i går blevet præsenteret for et saganlæg på kr. 5,408 af journalist Knud Brix fra Nyhedsavisen.

Angiveligt fordi Kim Møller fra Uriasposten citerede hele artiklen for at kunne lave et “afsnit-for-afsnit” gendrivelse af argumenterne i Nyhedsavis-artiklen. Det mente Knud Brix åbenbart ikke var fair play.
Selv politiske modstandere støtter op om Uriasposten i ophavskampen mod Knud Brix, bla. Modspil og Rune Engelbreth. Også interessant at se hvordan bloggere ovre på Nyhedsavisen mener, at NA har en dårlig etik i denne sag.
Uriaspostens egen beskrivelse af forløbet har iøvrigt pt. ikke færre end … 195 kommentarer!
Følg sagen løbende og live i blogosfæren, f.eks. om Uriasposten, eller Knud Brix.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.