Journalist fra Nyhedsavisen truer blogger

Endnu en sag om ophavsret til tekster og kampen mellem journalister på den ene side og bloggere på den anden er under opsejling i Danmark: “den højre-orienterede blogger” Uriasposten blev i går blevet præsenteret for et saganlæg på kr. 5,408 af journalist Knud Brix fra Nyhedsavisen.

Angiveligt fordi Kim Møller fra Uriasposten citerede hele artiklen for at kunne lave et “afsnit-for-afsnit” gendrivelse af argumenterne i Nyhedsavis-artiklen. Det mente Knud Brix åbenbart ikke var fair play.
Selv politiske modstandere støtter op om Uriasposten i ophavskampen mod Knud Brix, bla. Modspil og Rune Engelbreth. Også interessant at se hvordan bloggere ovre på Nyhedsavisen mener, at NA har en dårlig etik i denne sag.
Uriaspostens egen beskrivelse af forløbet har iøvrigt pt. ikke færre end … 195 kommentarer!
Følg sagen løbende og live i blogosfæren, f.eks. om Uriasposten, eller Knud Brix.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.