ComON sælger print-delen til ComputerWorld

For et par uger siden nævnte jeg at ComputerWorld var igang med at nedlægge sig selv som print-medie.

Men inden da, ser det ud til at IT-avisen ComON når det først, endda ved at sælge sin print-del til selvsamme ComputerWorld ifølge en artikel i Børsen idag. ComON vil herefter selv fokusere på net og TV-delen! Sjovt at ComputerWorld selv vil drosle ned på print-delen, men så alligevel opkøber ComON print. Som Børsen citerer adm. direktør Søren Queitsch fra IDG Danmark for:

“Vi er meget overbeviste om, at tryksværten langsomt tørrer ud, men er samtidig overbeviste om, at it-Danmark fortsat efterspørger en avis, hvor de kan få analyserende og dybdeborende journalistik, der bringer nyhederne et skridt videre,”

Der er virkeligt ved at ske et skred i medie-fordelingen fra print til online/net, med aviser som Politiken og Berlingske, som omlægger deres redaktioner til prioriteringen af online og hvor print-delen bliver mere sekundær opfølgende.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.