Region Nordjylland og Region Midtjylland nu også med på blog-vognen

Region Nordjylland logo

Region Nordjylland er nu også begyndt at anvende blogs og weblogging, ihvertfald i forbindelse med den “regionale udviklingsplan” (RUP), og omhandler bl.a. hvordan Nordjylland kan tiltrække, udvikle og holde på talenter, medarbejdere etc.

Vi har tidligere set hvordan Region Syddanmark var tidligt ud med at opsætte blogs til samtlige regions-politikere allerede inden regionerne tiltrådte ved årsskiftet til 2007. Siden fulgte Region Sjælland trop med blogs fra indtil videre 6 regions-politikere.

Region Midtjylland logo

Region Midtjylland er også gået i luften med en stribe blogs fra politikere i regionsrådet. Der er dog ikke tilknyttet RSS feeds til blogene endnu, og der kæmpes for tiden med hjemmesidens CMS leverandør, Synkron, idet hjemmesiden er ret langsom.

Så mangler vi bare den sidste region, Region Hovedstaden, som endnu ikke har udsat deres politikere for weblog-dialog-formen, men regionen har dog i det mindste et nyheds RSS feed, så man ad den vej kan følge lidt med i nyhederne derfra.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.