The Copenhagen Project – hvad er meningen med det hele?

Hvordan finder man rundt i alt den information som bl.a. internettet består af, hvordan kan man som menneske forholde sig til hvad der foregår “derude i verden”, hvordan kan man udtrække mening fra det hele og hvordan kan man selv deltage og påvirke det?

How do we keep up to date with whats happening in the world, and how do we make sense of it all?

Ikke små spørgsmål, men ikke desto mindre er det netop hvad et nyt projekt, The Copenhagen Project, forsøger at belyse. Projektet løber resten af året og vil via bla. interviews, fokus på net-baserede (samarbejds-)værktøjer forsøge at analysere modeller og sætte det hele i en ny kontekst og på den måde forhåbentlig komme op med nye ideer.

Hvad det ender op med hvad initiativtagerene ikke, men det ser indtil videre rigtitg spændende ud. Og da den slags Web 2.0 (uha, nu bliver jeg skudt) projekter oftes anvender co-creation / social media / brugerinvolvering, bliver projektet kun bedre af at DU deltager, så der er en åben-armet invitation på Get involved til at du ogå deltager.

Initiativtagerne til The Copenhagen Project er Jeppe Kabell og Thomas Madsen-Mygdal. Jeppe er en ung hyperaktiv blogger og Thomas er jo gammel i web-gårde som bl.a. arrangør af den årlige Reboot, billed-sharing 23, blog-konsulenthuset Social Square

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

3 Kommentarer

 • Jeppe K

  24. juli 2007

  Tak for omtalen!

  Web2.0, hmm… Tror at de fleste projekter, der omhanlder vidensindsamling og udvikling af nye ideer bliver bedre af, at mange menesker med interesse, viden, passion osv. deltager – uanset om det så er web eller real life.

  Men bare rolig, jeg skal nok lade være med at skyde nogen 😀

  Reply
 • Stefan

  24. juli 2007

  Det lyder som et rigtigt spændende projekt I er ved at stable på benene. Jeg vil egentlig gerne deltage på en eller anden måde. Ihvertfald ved at begynde at sprede ordet omkring sitet.

  Udtrykket “Web 2.0” er jo efterhånden ved at nå mainstream, selvom det altså stadig er meget åbent hvad der bliver lagt i det – derfor er der jo netop også nogle som bevidst undlader at bruge udtrykket, men det er jo stadig rart at have et udtryk som i det mindste antyder hvad men forsøger at snakke om ..

  Anyway, held og lykke med The Copenhagen Project …

  Reply
 • Pingback:Overskrifts underskrift » APML - dine interesser kogt ned i en fil

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.