Onlineminds – ny teknologi weblog fra Elmose / Jensen

De herrer Kim Elmose (Mediehack) og Lars K. Jensen (BlogCentral) har i fællesskab åbnet en ny weblog, OnlineMinds, hvor de vil fortælle onlinehoveder og journalister omkring nye teknologier på nettet og prøver at få ting, som de ser som “hverdags-ting” ned på gulvniveau, det kan for eksempel være tagging, rss, wiki’er eller noget helt andet.

Kim Elmose er jo blog-redaktør på Politiken og Lars er bl.a. blog-journalist på Ekstra Bladets Nye Medier. Lars blogger også for Ingeniøren, hvor Elmose tidligere var webredaktør, så det kan jo være det er her de to kender hinanden fra.


Kommentarer

 • Lars K Jensen

  28. juli 2007

  Tak for den fine omtale!

  Lars blogger også for Ingeniøren, hvor Elmose tidligere var webredaktør, så det kan jo være det er her de to kender hinanden fra.

  Det er det nemlig 😉 – var i praktik på Ingeniøren i 12 mdr.

  // Lars

  Reply

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.