Nyhedsmagasinet Ræson nu også som blog

Nyhedsmagasinet Ræson er nu også gået i weblog-mode: Ræsenblog.

Ræson blev lanceret tilbage i 2002 af Clement Behrendt Kjersgaard med det ene formål: “at dække de største spørgsmål i dansk og international politik. Magasinet er helt og aldeles uafhængigt: enhver artikel er alene udtryk for skribentens holdninger“.

Ræson ansigter

Ræsenblog skrives af en lang række af Ræsons skribenter, bl.a. Simon Espersen (Copenhagen Institute), Trine Pertou Mach (Tænketanken NyAgenda, SF og Folkekirkens Nødhjælp), Jacob Mchangama (bloggen Punditokraterner, podcasten Djævlens Advokat) og Marie Dørup Olesen (FritForum).

For de teknik-interesserede, kan det oplyses at det endnu engang er en WordPress (mulit-user-udgaven MU) som blog-platform.

Overskrift.dk søgning: Ræson, Ræsonblog (Raesonblog).


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.