Lej en blog?

Et nyt weblog-koncept har i dag set dagens lys “Lej en blog – i stedet for at eje!” siger Erhvervsbloggen.

Det ser dog ud til bare at være en hjemmeside-bygger som vil med på blog-trenden og tilbyder WordPress-tilrettede blogs – eller hur?


3 Kommentarer

 • Adam

  16. august 2007

  Ja, det eneste der mangler er et par blinkende giffer, så wordpress-installationen rigtig kan blive peppet op til en omgang li’r 🙂

  Reply
 • Thomas From

  17. august 2007

  Tjaahhhh…

  Kan faktisk godt se lidt fornuft i ideen, det er ikke alle som kan/har tid til selv at grave sig igennem en wordpress opsætning og tilpasning af tema. Men jeg ville nok foretrække, at få fat i en som kan hjælpe mig med installationen, og så selv køre bloggen derfra. Når det nu er lige så let som word er der ingen grund til at betale hver måned.
  Og så ville jeg foretrække selv at eje mit eget domæne, så jeg selv ejer den del af virksomhedens brand.

  (Er jeg den eneste der tænker telemarketing når jeg ser headeren?)

  Reply
 • Jens Ulrik

  17. august 2007

  Jeg undres over at det efterhånden mere er reglen end undtagelsen, at man skal er nødt til at slå domæneejeren op hos DK Hostmaster, hvis man ønsker at finde ud af hvem der står bag initiativer på nettet – især når man vil sælge produkter eller idéer.

  Er det bare blevet umoderne at fortælle hvem man er?

  Reply

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.