Nye Blogs: Forskningskommunikation

I går åbnede Jesper Odde Madsen en blog under navnet Forskningskommunikation, hvor han vil fokusere på netop kommunikationen i forskningen på universitetsniveau, fordi han mener området fortjener større opmærksomhed og fordi…

I mit arbejde er jeg stødt på det paradoks, at det er svært at finde konkrete dokumenterede eksempler fra forskningsmiljøer, hvor man har integreret kommunikationen i selve forskningsprocessen – de fleste taler kun om formidling af forskningens resultater.

I bedst blogger-stil lægges der op til spørgsmål og debat allerede i andet indlæg, bla. efterspørges konkrete eksempler på forskningsprojekter hvor man har forsøgt at tænke kommunikationen ind.

For kommunikations-interesserede er opfordringen hermed givet videre …

Søgning på Overskrift.dk: Forskningskommunikation


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.