Corporate blog fra en … bartender

Måske liiige i i overkanten at jeg kalder det en Corporate blog, men på den naturlige adresse for den slags, Bartender.dk, har Michael fra Århus åbnet en blog om lidt af hvert fra bartender-faget:

Insider-information fra bartenderlivet – fortalt fra første parket. Tips, tricks, debat og diskussion om bartenderfaget.

Det er ligefrem lykkedes ham at tiltrække en co-blogger, ThoughtsFromTheBar, fra København og tilsammen har de to rigtigt mange års erfaring fra faget, så der er rigeligt med tips&tricks fra faget hvis man skulle være interesseret. Yes, blogging fra et sted længere nede af den lange hale.

Overskrift.dk søgning: Bartender


4 Comments

  • Michael

    12. september 2007

    Mange tak for det rosende ord 🙂

    /Michael

  • Stefan

    13. september 2007

    Ja, Michael, jeg synes det er interessant at du holder din blog så fokuseret om kun det faglige. Og måske får vi andre øjnene op for facetter i et fag, som mange jo sikkert ofte har overfladige fordomme om.

  • Kim

    5. februar 2008

    Hej Stefan
    Cool du har denne blog !!
    Vi mangler lidt på den front i dk !
    Vil høre om du vil hjælpe med at DK kan blive representeret ved Bols cocktail master !? Jeg er vinder for Dk men den næstre del er en internetafstemning hvor de 10 bedste går til finale i holland ! der kan stemmes på http://www.bolsaroundtheworld.com
    Vil bestemt kigge forbi her igen !
    Cheers
    Kim Hass

  • Pingback:Web: Bartendermagasinet | Michael Kjeldsen™

Comments are closed.