Iværksætter portalen Amino udvider med blogs

Amino logo 150pxIværksætter-portalen Amino er jo på ret kort tid vokset til en af de største og vigtigste online debat- og mødested for danske iværksættere. Jubii-stifteren og “iværkværksætter til jeg dør”-manden Martin Thorborg åbnede Amino for kun 2 1/2 år siden og der er siden kommet virksomhedsbørs og bestyrelsesbørs til. Og nu er der altså også åbnet for blogs, så iværksætterne kan gå i dialog ad den vej.

Her på Overskrift.dk er vi naturligvis gået i samarbejde med Amino om blogs, så Amino blogs og indlæg bliver søgbare – næsten med det samme – på Overskrift.dk. Et samarbejde vi iøvrigt har med en lang store og små, brede og mere niche-orienterede, danske blog-tjenester. Velkommen til blogosfæren, Amino.

Bendt Bendstsen segway Apropos iværksætteri, er der sjovt nok iværksættermesse i Forum , Iværk07, i dag fredag og i morgen lørdag, hvor Amino og iværksætterne naturligvis er repræsenteret på forskellig vis.

På messen kan man f.eks. løbe på ham der Ole Henriksen, og altså en minister på en segway – nej det er ikke den nye transportminister, men Bendt Bendtsen.

Rimelig køligt medie-stunt, at få Bendt op på en Amino Segway, synes jeg.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.