Blogger politianmelder Rikke Hvilshøj

En efterhånden uge gammel blog-nyhed om hvorledes bloggeren Margrethe Hansen har oprettet en blog, anmeldrikkenu, med det ene formål at samle navne ind til en politi-anmeldelse af integrationsminister Rikke Hvilshøj samt integrationsministeriet for omsorgssvigt i forhold til asylbørn anbragt i Sandholmlejren.

Teksten til politianmeldelsen kan læses i sin helhed på bloggen og det er lykkedes hende i skrivende stund at skaffe 337 medunderskrivere, alle angivet som kommentarer til blog-indlægget. Selvom der findes deciderede sites til underskrift-indsamlinger, er der her altså valgt at anvende bloggen til en hurtig inddragelse af andre.

Det er også lykkedes Magrethe at nå ud til mange forskellige medier bl.a.: Nyhedsavisen, Netavisen Bornholm.nu, Se og Hør, og TV-indslag i DR Update.

Overskrift.dk søgninger: Hvilshøj, asylbørn, anmeldrikkenu.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.