Endnu en niche blog-tjeneste: Kristenblog

logo-religion-150.pngI stil med en række andre danske dagblade har Kristeligt Dagblad også åbnet et blog-univers hvor avisens læsere – og alle andre – kan oprette gratis weblogs.

Som man kan forestille sig fra Kristelig Dagblad er bloggerne og indlægene da også koncentrerede om “nicherne”: tro, kristendom, religion, etik, eksistens, livsopfattelse osv. Ja, faktisk kan man som bruger vælge fra en række domænenavne når man opretter sin blog: enten kristenblog.dk, religionblog.dk eller troetikeksistens.dk.

Efter de størrere og mere brede omnibus danske blog-tjenester (TV2, UrbanBlog, Smartlog …) er der en klar tendens til at de nyere blog-tjenester (og social netværk, for den sags skyld) er mere niche-orienterede, hvor bloggerne finder sammen og dyrker deres mere niche-orienterede fælles interesser.

På Overskrift.dk har vi – naturligvis – indgået samarbejde med Kristeligt Dagblad, så weblogs fra “religions-nicherne” også er at finde på Overskrift.dk så snart blogs eller indlæg postes på en af blog-domænerne hos Kristeligt Dagblad. Et samarbejde vi efterhånden har indgået med en lang række danske weblog-tjenester.

Blog-systemet på Kristeligt Dagblad er i øvrigt baseret på Smartlog blog-platformen som Kristelig Dagblad har købt en licens til af Fyens Stifttidende. Smartlog er jo en af de ældste blog-systemer herhjemme, som Morten Blinksbjerg Nielsen startede for snart lang tid siden (tilbage i oktober 2003?)

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.