Folketingsvalg om 19 eller 21 dage? Følg med på Overskrift.dk

Overskrift.dk/politikFlere mener at Statsministeren kommer til at udskrive folketingsvalg i dag. Iflg. TV2 sker det om 19 eller 21 dage. Allerede ved sidste valgkamp begyndte de danske politikere at blogge, og det ser faktisk ud til at der er ved at være kritisk masse nok til at lancere et overblik over danske politikeres skriblerier.. så det har vi gjort. Med assistance fra bl.a. Lisbeth Klastrup og Jonas Heide Smith har vi nået frem til overskrift.dk/politik.
Overskrift.dk blogaktivitet blandt politikereoverskrift.dk/politik kan du finde indlæg fra politikerne fordelt pr. parti eller som en “river-of-blogposts” af indlæg fra alle partier. Selvom tag-clouds er SÅ “fjorten dage siden”, kan du følge med i hvordan politikerne tag’er sine indlæg – og du kan ikke mindst følge med i hvor flittige de enkelt partiers bloggere er.


3 Comments

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.