Lisbeth Klastrup i Deadline om valgblogs og Overskrift.dk

Lisbeth Klastrup fortalte på sin blog i går at hun skulle deltage i Deadline på DR2 om aftenen kl. 22.30, hvilket Trine-Maria Kristensen også havde opsnuset.

Det klarede Lisbeth da helt fint. Trenden er vist i denne valgkamp, at politikerne ganske vist har fundet fundet ud på nettet via egne blogs, YouTube videoer , Facebook grupper osv. men at deres online tilstedeværelse ikke er nok i sig selv, samt at “de nye medier” ikke bliver anvendt godt nok af politikerne.

Og så fik Lisbeth også nævnt at man jo kan anvende Overskrift.dk til f.eks. at finde ud af hvad “almindelige borgere” mener om valgets temaet, politiske emner, politikerne osv. – online og up-to-date. Tak for det Lisbeth!
Vi samarbejder jo også med Lisbeth om at dække politikernes brug af blogs i valgkampen via overskrift.dk/politik

Man kan se klippet om valgblogs på DR.dk TV.