Flere tal om bloggende politikere

Lisbeth Klastrup er gået i dybden med tal på hvor mange politikere som blogger her i valgkampen, og har nogle foreløbige tal på sin blog, Walgblog.
Udover tal her fra Overskrift.dk, ser Lisbeth – og hendes forskningsassistent – nu på listen af samtlige 808 opstillede folketings-kandidater og deres evt. online tilstedeværelse. Og regner med at have nogle flere resultater om det i morgen.

Lisbeth ser også på politikernes – og alle andre danskeres – brug af f.eks. Facebook. Og der ser ud til at danskerne valfarter til Facebook for tiden (foranledet af valgkampen?), for inden for de sidste 3 uger er antallet af danskere på Facebook næsten fordoblet til over 120.000.

Radioprogrammet Harddisken på DR P1 ser i øvrigt i aften nærmere på online valgkampen, hvor bl.a. Lisbeth Klastrup, Kim Elmose og jeg selv deltager for at diskutere “den virtuelle valgkamp”.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.