Endnu et “mit” site: MitSamfund

Valgkampen er ovre og støvet er ved at lægge sig. I de 3 korte og hektiske valgkamps-uger har vi naturligvis valgt at følge politikernes online tilstedeværelse, særligt med fokus på deres anvendelse af blogs, hvor vi jo efterhånden fik lavet en del vinkler og analyser, bl.a. i godt samarbejde med Lisbeth Klastrup.

Men nu er det ved at være tid til at vende tilbage til den daglige blog-udforskning, og tiden har da heller ikke stået stille i resten af blogosfæren på trods af valg-trommerum. Nye tiltag står i kø for at komme til …
Tag f.eks. den nye blog MitSamfund som åbnede lige inden valgkampen og omhandler “samfundsfaget”:

Dette er samfundsfags weblog. Forhåbentlig vil mange lærere og elever benytte sig af lejligheden til at give deres besyv til kende om faget – og om fagets genstand: Samfundet. Der er nok at tage fat på. Man kan f.eks. debattere den fortsatte implementering af reformen: Hvordan laver vi gode AT-forløb? Hvad skal et studieretningsprojekt indeholde, når det laves sammen med bestemte andre fag?

Valgkampen kom rimeligt heldigt for MitSamfund bloggen, som kunne diskutere parti-inddelinger, holdninger, valgkredse etc.

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.