Web 2.0 bobble days – forudsigelse via Wired side-index

En Web 2.0 boble på vej?

Jeg har i øvrigt idag lige fået den nye udgave af (det teknologi-optimistiske måneds-magasin) Wired (december 2007). Jeg har abonneret på Wired siden 1998 og det er faktisk sjovt at man kan følge hvor godt det går i web/teknologi branchen ved at se på hvor mange sider bladet indeholder:
I slutning af 90’erne var Wired bladene på ca 200 sider, indtil den berømte (“Here we go”) december 1999 udgave på hele 430 sider. Som bekendt sprang (Web 1.0) IT boblen i foråret 2000, så normale udgaver var i begyndelsen af årtusindet nede på ca. 150 sider.
På det seneste er bladene blevet tykkere og tykkere med flere og flere reklamer for luksusprodukter, og nu er årets december / juleindkøbs / end-of-year-budget udgave så landet: næsten 300 sider spædet op med reklamer for Rolex, Audi, Hennessy samt andre luksus-produkter.

Det går altså godt for tiden for web-branchen ifølge Wired side-indexet. Spørgsmålet er om vi har fået en Web 2.0 boble inden næste jul eller om december udgaven af Wired 2008 vil være endnu tykkere??

YouTube Video først set hos Lund2.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.