Blognation er færdig

Som omtalt forleden (Ballade i blogland) om det internationale startup Blognation med en lang række blog-redaktører fra forskellige lande som skriver om Web 2.0, ser det ud til at stikket er ved at blive endegyldigt trukket ud.

Efter en masse mudderkastning om ubetalte blog-redaktører, løgne om VC (venture kapital) indskud, som alligevel ikke var i banken, lovede aftaler som aldrig blev indløst osv, kunne projektet ikke holde til det mere.

Først kunne en af de utilfredse blog-redaktører meddele at blognation er færdig, og i går kastede grundlæggeren Sam Sethi så håndklædet i ringen. Der bliver igen skudt til højre og venstre og han har vist stadig et horn i siden på sin gamle arbejdsgiver, Michael Arrington fra TechCrunch. Resterne af Blognation sættes nu på auktion – men som det bemærkes, hvem vil købe et brugt blog-site af den mand?

Det er naturligvis benhårdt at få et startup i luften med rekuttering af de rigtige folk, kapital-hentning, produktudvikling, marketing osv., men det holder jo ikke langt hvis meget af det er baseret på løgn.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.