24timer og Mingler går sammen online

Jeg havde godt hørt nogle rygter og i går kunne Morten fra Mingler fortælle om det nye samarbejde, som altså bl.a. betyder at mingler.dk bliver community i det nye 24timer.dk. Mediawatch og Mediehack har også historien i dag.

Alle de involverede parter (også Mediewatch samt mediehacker Kim Elmose) er helt eller delejet af JP/Politikens hus, så der er altså ved at tegne sig et billede af nye medie-samarbejder hvor bruger-communities krydses med mere traditionelle online nyhedsmedier. JP/Pol er netop også i dag udkommet med resultatet for sidste år, 2007, med et underskud på 134 millioner (trods en omsætning på 3,7 milliarder!). En af forklaringerne er at gratisavisen 24timer har “banket et stort hul i bunden af pengekassen”.

Dette er vel så JP/Politikens modtræk mod tilsvarende hos Freeway, som for nylig omdannede deres hovedsite til en synergi mellem deres forskellige og stærkt besøgte sociale netværksites med nyheder fra “deres” opkøbte Avisen.dk (som Freeway jo også er ved at relancere online-delen af sandsynligvis med inddragelse af nye eller eksisterende Freeway sociale netværk?).

Klodernes kamp på synergien mellem sociale netværk og nyhedssites er således igang herhjemme. Gad vide hvad Berlingske har i støbeskeen på den front??

Overskrift.dk: Mingler, 24timer


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.