User Generated fest- 200djs

200djs1.jpgDet er meget godt med alle de der online sociale netværk. Men hvor socialt er det lige hvis man aldrig mødes – i virkeligheden, IRL?

Det er netop hvad projektet 200djs forsøger at belyse. Der inviteres til fest i København d. 23. august. Ideen er bl.a. at man selv kan uploade musik, billeder og videoer som så anvendes under festen! Spændende koncept. Som der siges:

Traditional parties have a clear distinction between performer and audience in a very black and white relationship. At 200 DJs this distinction will fade to grey in a 100% user driven party where there is no DJ and yet 200 DJs, VJs and performers – together we create something more!

Set hos Karin Høghs twits

På Overskrift.dk: 200djs

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.