Linkhelvede

Blev lige overfaldet af nogle links:

Berlingske lancerer livsstilssitet Fri.dk (Drupal-baseret, naturligvis) – nogle kalder det virkelighedsflugt.

OpenId er nu officielt kommet til landet.

Jubii.dk (sooo 1999) allerede solgt? Gætteri i twittersfæren på Freeway, Aller, Egmont

Vi Styrer – lawsuit Arto-style in the making?  pushet af Tveskov, som også peger på The Jesper Bay som (u)kærlig reference til The Pirate Bay.

Og så tillykke til manden med Danmarks første private email-adresse, Claus Sølvsteen (t), med de 50 – og husk så: Hvad mener Claus? – lettere inspireret af Hvad siger Jakob?

SMS-generationen slås videre med fax-generationen om den gamle “dybe” links snak. Suk. Desværre foregår det på DONA‘s (helt fine) mailingliste, men vi vil gerne se den herude – på det linkbare net. Harddisken tager debatten op i radioen fredag.

Men holdningen til dybe links er heldigvis i bevægelse, peger den Dynamiske net-Duo™, Kim og Lars, på. På Overskrift.dk har vi nu peget på medieene i snart 5 år uden en eneste klage fra medier, og med DDF viden om tjenesten.

Mumbai er med til at gøre Twitter mainstream? En going rate på så’n ca. et par tweets i sekundet om #mumbai. Journalisten har også tips.

Og hvis Mumbai er lidt for virkeligt for dig, er det jo rart med lidt Viralt helvede.

Endnu en dag på kontoret, og nøj hvor har jeg fået peget  – selvom Jens Ulrik siger det slet ikke er pænt at pege, især ikke på den sorte Bond – når nu Obama (yes he) can.

Ikke så underligt min hjerne er ved at nedsmelte.

Tak for kaffe, Timme.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.