Twestival in Copenhagen

twestival-logo1Mikroblogging-platformen Twitter er i vælten for tiden må man sige, og nu forsøges der også at gå ud i den virkeligt verden (IRL) ved at arrangere en Twestival d. 12. februar for at skabe opmærksomhed (og forhåbentligt … penge) for en enkelt sag, Charity:Water

Begivenheden er ved at blive arrangeret i mere end 175 byer verden over. Således også i København, hvor @marks og @solberg er ved at stable arrangementet på benene. Det ser ud til at blive i “Rummet” og sponsorer er også ved at melde sig.

Kom og vær med på dagen og følg @cphtwestival.

Overskrift.dk: Twestival

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.