JyllandsPosten endelig med blogs

Så er Jyllandsposten endelig kommet med på blog-bølgen – bedre sent end aldrig.  Weblogs tog ellers fart i Danmark tilbage i 2006, bl.a. da forskellige medier som Urban, Ekstra Bladet og TV-2 åbnede blog-platforme så det blev ne mt for “almindelige” danskere at begynde at blogge.

De større dagblade som Politiken og Berlingske kom først så sent i gang med blogs, at ideen med større blog-platforme med deltagelse af læserne var kørt. Blogs på disse dagblade blev så kun for særligt inviterede. Ligeledes på netop lanceret JP Blogs.

Hos Jyllandsposten blogges således bl.a. af IFPI-direktør Jesper Bay, Mikael Jalving (blev-nok-fyret fra Berlingske), den fra internettet kendte arbejdsglæde-spreder Alexander Kjerulf, Naser Khader (kendt fra B, NA, LA, C, …), gadepræsten Anni L. Albæk (blogger også på Gadepræst, som omtalt tidligere) samt en række andre.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.