Overskrift

Blog Party i august

Der er begyndt at dukke plakater op i både real life og online med et stort “B” og teksten Blog Party, som leder opmærksomheden hen på blog-party.dk

Det ser ud til at nogle er ved at stable et IRL Blog Party på benene. Det ser også ud til at Christian From Hermansen fra marketaer og Lars Rønne fra koolhunting.dk står bag blog initiativet. Men hvad det helt nøjagtigt går ud på kan jeg ikke helt finde ud af: noget med at lave et meet-up (in real life!) og drikke øl, være sociale med andre danske bloggere engang i august. Måske bagmændene kan kommentere?

Det minder mig i øvrigt om BlogForum tilbage i efteråret 2006, hvor danske bloggere (avangardisterne) samledes i boboerhuset på Islandsbrygge for at mødes og gøre det som bloggere gør: bekræfte hinanden hvor langt fremme i online-skoene vi er, hygge-nørde med WordPress opsætninger, bashe de gamle medier, netværke og hænge ud.

Websitet for BlogForum er for længst død og borte, but Google is your friend.

Det skal blive spændende om Blog Party kan samle en ny “generation” af danske bloggere her 3 år efter avangardisterne og hvor blogging er blevet mainstream – jeg måske endda over-the-hill som nogle mener nu hvor Facebook og Twitter rykker – og hvad bloggerne samles om.

Blog-Party er naturligvis på Twitter som @blogpartydk

Overskrift.dk: Blog-party

Exit mobile version