IOC Olympiske kongres, COP15 og København i 3D

ioc-13-logoPå fredag ved vi – og resten af verden – hvem der skal afholde Olympiske Lege i år 2016. Valget står mellem Chicago, Tokyo, Rio de Janeiro og Madrid.

Ifølge tidsplanen annonceres vinderen på fredag d. 2 oktober kl. 18.30 i Bella Centret, hvor der naturligvis bliver transmiteret direkte TV fra. Og nu forlyder det at Barack Obama alligevel deltager – omend ret kort.

Ud over den mere officielle del i Bella Centret, er der en mere “folkelig” del på Rådhuspladsen med sport og musik, hvor bl.a. D-A-D og Aqua spiller før og efter annonceringen af vinder-byen. Selvfølgelig med en Facebook begivenhed, som det forventes efterhånden.

København får jo en del fokus (don’t mention Karen26), både ved IOC kongressen og selvfølgelig ved klimakonferencen COP15 til december. I anledning af klimakonferecen har Google lavet en decideret “landing page” på Google om netop COP15.

copenhagen-3dI anledning af klimakonferencen har Google også udvidet deres Google Earth til at omfatte 3D-bygninger i visningen af København også. Den danske ekspert udi visning af geografisk data via Google Maps og Earth, Søren Johannessen, har skrevet en række blog-indlæg om København i 3D: 1, 2, og 3. Peter Brodersens Findvej.dk har nu også mulighed for at vise København i 3D.

Overskrift.dk: IOC, Obama, COP15, Google Earth

Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.