Talere til Overskrift morgenmøde

Morgenmøde * AFLYST *: Vind samtalen som interesseorganisation

AFLYSNING: Morgenmødet den 18. marts klokken 8.30 er blevet aflyst. Vi forsøger dermed at understøtte processen, der skal inddæmme smittespredning af Corona virus, tager udgangspunkt i deltagernes sikkerhed og tryghed. Da en del af grundidéen med mødet er at se hinanden i øjnene, har vi fravalgt muligheden for at afholde mødet online i webinar-format.

Mødet var fuldt booket, og vi havde glædet os til at facilitere et møde mellem mere end 50 skarpe fagfolk. Derfor forventer vi også at sætte mødet op igen efter sommeren.

Tilmeld dig til morgenmøde onsdag den 18. marts 2020 klokken 8.30-10.00 – hvor Jeanette Hedegaard (Ældre Sagen) og Benjamin Rud Elberth (Digital rådgiver) gør dig klogere på arbejdet med at sætte præmissen i de rigtige digitale dialoger.

Det bliver et glædeligt gensyn, når Jeanette og Benjamin opdaterer din viden om hvordan interesseorganisationer bedst styrker deres position, ved at sætte præmissen i de online samtaler, der styrker deres interesser.

Jeanette forklarer hvordan Ældre Sagen arbejder med netop at finde de vigtige samtaler, og hvordan de holder sig på forkant med historier under udvikling. Benjamin leverer altid knivskarpe metoder og værktøjer du kan tage med hjem, og begynde at implementere med det samme. Overskrifts egen Stefan Bøgh-Andersen viser, med praktiske eksempler, hvordan en sag kan belyses ud fra de rigtige nøgleord og hvordan relevante samtaler kan udpeges.

Bring your own case

Har du en aktuel sag, hvor din interesseorganisation har brug for størst mulig indflydelse, vil Benjamin vise hvordan du, via de rigtige nøgleord, bliver klædt på, til at sætte din præmis i den digitale dialog og opnå størt mulig indflydelse.

I forbindelse med tilmelding til morgenmødet, er du meget velkommen til at medsende en beskrivelse af sagen du gerne vil have belyst af eksperterne.

Du møder

Jeanette Hedegaard fra Ældre SagenJeanette Hedegaard rådgiver om sociale medier og strategisk kommunikation hos Ældre Sagen. Hun snuser de gode historier op, og hun sørger for at Ældre Sagen’s aftryk bliver sat og fastholdt, når samtalen falder på danmarks seniorer.
Benjamin Rud ElberthBenjamin Rud Elberth arbejder digitalt og flytter salg, stemmer og magt. Skal din præmis dominere den digitale dialog, er det ham der får det til at ske. Tag din sag med til morgenmødet, og lad Benjamin give sit bud på hvordan du vinder samtalen.
https://elberth.dk/
Stefan Bøgh-AndersenStefan Bøgh-Andersen grundlægger af Overskrift. Til morgenmødet viser han, i praksis, hvordan de gode råd fra Jeanette og Benjamin implementeres.

Tidspunkt: Onsdag den 18. marts 2020 klokken 8.30 – 10.00
Hvor: Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N (lige ved Skjolds Plads station / Metro M3)
Tilmelding: Skriv til info@overskrift.dk med titlen “Morgenmøde tilmelding” (der er pt. venteliste)
Tilmeldingsfrist: Onsdag den 11. marts 2020.
Pris: Gratis – Skulle du være forhindret i at deltage, bedes du give svar fem dage før, så andre interesserede kan få pladsen. No-show fee på kr. 200,-
Er du studerende: Der er eksklusivt forbeholdt tre pladser til studerende. Tilføj “Studerende” ved emnefeltet på din tilmeldings-e-mail.
Hashtag: #lytgodt


Kommentarer

Comments are closed.